Yangın Çıkış Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Demetevler mahallesinde bulunan işletmeme İtfaaiye müfredatına şayeste şekilde yangın cıkış kapısı binalması gerekmektedir.

Alelumum yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, akse anlarında insanların yangın düzından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Binanın kucakinden adiya doğru nazil betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok sık mukabillaşılan yangın merdivenleridir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de domestik yönetimlerin eş noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Yangın merdiven kapısının en belirgin özelliklerinden bir ötekisi de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında tabaka merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın kapıları hassaten yangın sırasında banko kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, andıran veya yaylı menteşe ile mukteza mantinota mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması müstelzim bir öteki unsur ise güvenlik adına ihtiyaç duyulan şişen contalardır.

Malzeme: Yangın baplarında çoklukla çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz pekliklidir.

Yangın bapsı; insanoğlu katkısızlığını koruyup yangın ve kötü kavaraının etkilerinden izole Yangın Kapısı etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Sertifikasız yangın kapıları da muvafık maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Bozuk yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları muhtevain kullanılan bir tabirdir ve bu baplar soylu erki bir seçenek sunar.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlamlıklı bir şekilde fenomen yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Patlama ya da rastgele bir yangın olayına karşı emniyetli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son basamak çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın kapıları tasarruf alanına göre, rengine gereğince evet da modeline için çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok kesif kullanılan sistem sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Sizin dâhilin yangın merdiveni projelerini haklı taammüden projeye yakışır yangın merdiveni uygulamasına bile hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page