Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın bapları yararlanma meydanına bakılırsa, rengine bakarak evet da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok sık kullanılan mostra sınıflandırması kötüdaki gibidir

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok muteber hale getirmiştir.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği sayesinde alevlerin kontrolör şeşna aldatmaınmasında takviye olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edildiği üzere bapların bizatihi kapanması gerekmektedir. Bapların resen kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Erişim kolaylığı tedarik etmek lakinçlı bünyelmış merdivenlerin haricinde sevimli emniyetliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Varlık kurtarmak adına yangın merdivenleri süresince benibeşer çitndıran bütün konstrüksiyonlarda olmalıdır.

120 zaman dayanikli yangin baplarını ürkü barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın Bapsı taban amacı insanoğluın beis kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Hangi strüktürlarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk yapının özelliklerine bakarak belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, binanın kullanım sınıfı üzere faktörler canlı olmaktadır.

Satış öncesi de sizler yürekin en mütenasip sistemi sunabilmemiz dâhilin ikametgâh ve çalışmayerlerinizde aptalif bünyelmalıdır. Mahir personelimiz yangın bapları dair sizlere vacip detayları aktaracaktır ve sizin bütün ihtiyacınızı karşışayacak Yangın Çıkış Kapısı ve aklınızdaki sual ustalıkaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Fiyatlar şimdiki döviz kuruna bandajlı olarak bileğmaslahatmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en elverişli fiyata satın yolmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı yakınlarında itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü dal şeklindedir. Mühlik durumlarda kullanılacağı sinein epey emeklevsel şekilde yer yapmalıdır.

Kanatlar içre şayan yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı yürekin payanda plakaları mevcuttur.

Report this wiki page